Dybdegående diskussion af den mekaniske struktur, kontrolsystemet, stanseprincippet og teknologiudviklingstendensen for Howfit 200-tons højhastighedspræcisionsstansemaskine ud fra et teknisk teknologisk perspektiv

Howfit 200 tons højhastigheds præcisionsstansemaskineer en slags mekanisk udstyr med højeffektiv produktionskapacitet og fremragende ydeevne.Denne artikel vil dybt diskutere den mekaniske struktur, kontrolsystem, stanseprincippet og teknologiudviklingstendensen for stansepressen fra ingeniørteknologiens perspektiv og give specifikke tilfælde og sammenligninger.

17

1. Mekanisk struktur
Den mekaniske struktur af den 200 tons højhastighedspræcisionsstansemaskine er grundlaget for dens ydeevne og præcision.Den bruger en solid støbejernsramme og seng for at sikre maskinens stabilitet og stivhed.Dens arbejdsbord har et stort areal og kan rumme større emner.Det er velegnet til bildele, elektriske dele, tilbehør til industrielt køleudstyr og andre områder.

I den mekaniske struktur er vedligeholdelsen af ​​midtersøjlen og skyderstyresøjlen meget vigtig.Ved at holde dem rene ofte kan du undgå at ridse den mekaniske overflade og opretholde nøjagtigheden af ​​værktøjsmaskinen.Derudover er den regelmæssige udskiftning af værktøjsmaskinens cirkulerende olie også nøglen til at opretholde den normale drift og præcision af værktøjsmaskinen.

2. Kontrolsystem
Kontrolsystemet på højhastigheds-præcisionsstansemaskinen spiller en nøglerolle i at sikre stabil drift af værktøjsmaskinen og stansenøjagtigheden.Stempelpressen anvender et potentiometer med justeringsfunktion, som kan justere hastigheden på hovedmotoren.Ved stansning af forskellige dele korrigeres hastigheden af ​​den elektromagnetiske tæller for at forbedre stansenøjagtigheden.

Derudover er hulpressen også udstyret med en ekstern kontrolnøglekontakt og en maskinjusteringsnøglekontakt, som bruges til at styre foderkontakten og formfejlsignalet.Dette sikrer kontrol og overvågning af disse signaler under den officielle stemplingsproces, hvilket øger arbejdssikkerheden.

3. Stanseprincip
Stansningsprincippet for højhastighedspræcisionsstansemaskinen er at drive svinghjulets rotation gennem motoren og flytte stansen i forhold til emnet for at opnå stansning.Stempelpressens nominelle kraft er 220 tons, slaglængden er 30 mm, og antallet af slag er 150-600 gange i minuttet.Denne kontinuerlige højhastighedspåvirkning kan hurtigt fuldføre blankningen af ​​emnet og forbedre produktionseffektiviteten.

17                                       16

4. Teknologiudviklingstendens
Med udviklingen af ​​fremstillingsindustrien og ændringer i efterspørgslen udvikler teknologien til højhastighedspræcisionsstansemaskiner sig også konstant.Her er nogle teknologitrends:

1. Digitalisering og automatiseringskontrol: Med udviklingen af ​​Industry 4.0 vil stansemaskiner blive mere og mere digitaliserede og automatiserede.Ved at tilføje sensorer og intelligente kontrolsystemer realiseres dataindsamling, analyse og fjernovervågning for at forbedre produktionseffektiviteten og kvaliteten.

2. Højhastigheds præcisionsblanking teknologi: Med den løbende forbedring af materialer og processer vil højhastigheds præcision blanking teknologi blive yderligere forbedret.Højhastigheds slagkraft og præcist kontrolsystem vil opnå højere præcision og kortere stansetid.

3. Energibesparelse og miljøbeskyttelsesteknologi: Energibesparelse og miljøbeskyttelse er et varmt emne i øjeblikket, og det er også en af ​​udviklingstendenserne inden for stanseteknologi.Reducer energiforbrug og miljøforurening gennem optimalt design og brug af energibesparende udstyr.

Specifikt tilfælde:
Et firma, der fremstiller autodele, introducerede en 200-tons højhastigheds-præcisionsstansemaskine til kropsstansningsprocessen.Tidligere brugte virksomheden traditionelle stansepressere til stempling, som havde lav produktionseffektivitet og gennemsnitlig præcision.

Gennem introduktionen af ​​højhastighedspræcisionsstansemaskiner er produktionseffektiviteten blevet væsentligt forbedret.Den højhastighedskontinuerlige slagkraft fra stansemaskinen gør stanseprocessen hurtigere, og hundredvis af stanseoperationer kan udføres i minuttet.Samtidig sikrer det præcise kontrolsystem nøjagtigheden af ​​stansningen, hvilket gør stansestørrelsen mere konsekvent og præcis.

Udover øget produktivitet og præcision har virksomheden også sparet energi- og materialeomkostninger.Højhastighedspræcisionsstansemaskinens optimerede design og energibesparende udstyr har reduceret energiforbruget med 20 %, og materialespildet er reduceret på grund af det præcise styresystem.

Sammenlignet:
Sammenlignet med traditionelle stansemaskiner har 200 tons højhastighedspræcisionsstansemaskiner indlysende fordele.For det første forbedrer den højhastighedskontinuerlige slagkraft produktionseffektiviteten og forkorter stansetiden.For det andet sikrer det præcise kontrolsystem nøjagtigheden og konsistensen af ​​blanking, hvilket reducerer den defekte rate.Derudover reducerer energibesparelses- og miljøbeskyttelsesteknologier også energiforbruget og miljøforurening.

Sammenfatte:
200-tons højhastighedspræcisionsstansemaskine er en slags mekanisk udstyr med højeffektiv produktionskapacitet og fremragende ydeevne.Gennem optimeret mekanisk struktur, præcist kontrolsystem og højhastigheds stanseprincip, kan det realisere hurtig og præcis stanseoperation.Med den kontinuerlige udvikling af teknologi vil højhastighedspræcisionsstansemaskiner blive mere og mere digitaliserede, automatiserede og fokusere på energibesparelse og miljøbeskyttelse.Specifikke tilfælde og sammenligninger illustrerer fordelene ved højhastighedspræcisionsstansemaskiner i forhold til traditionelle stansemaskiner.

 


Indlægstid: 30-jun-2023