Hvad er de seneste trends og innovationer inden for højhastigheds-punchpress-teknologi i Kina?

18

Kinas højhastigheds-punch-teknologi: hurtig som lynet, kontinuerlig innovation!

I de seneste år har Kinas højhastigheds-punch-teknologi løbende udviklet sig og forbedret, og er blevet en af ​​de mest højprofilerede teknologier i verden.Denne artikel vil introducere de seneste trends og innovationer inden for højhastigheds-punch-teknologi i Kina og præsentere et nyt billede for alle kombineret med praktiske sager.

1、 Hurtig formændringsteknologi: et skarpt værktøj til effektiv produktion

En nyskabelse i Kinas højhastighedsstanseteknologi er den hurtige formudskiftningsteknologi, som realiserer hurtig formudskiftning uden at stoppe maskinen, skille formen ad og påvirke produktionen.Denne teknologi har i høj grad forbedret produktionseffektiviteten og samtidig reduceret produktionsomkostningerne.

For eksempel, i en auto dele fabrik, blev hurtig form ændring teknologi vedtaget, som reducerede tiden for hver form ændring med 50% og øget produktionseffektiviteten med mere end 30%.Anvendelsen af ​​denne teknologi har gjort Kinas højhastigheds-punch-teknologi mere konkurrencedygtig på det internationale marked.

2、 Intelligent produktion: gør stansemaskiner mere intelligente

En anden innovation i Kinas højhastigheds-punch-teknologi er intelligent produktion.Ved at anvende digitale kontrolsystemer og sensorteknologi er traditionelle mekaniske presser blevet opgraderet til intelligente presser, hvilket gør produktionen mere intelligent, effektiv og sikker.

For eksempel på en hardwarefabrik bruges intelligent produktionsteknologi til automatisk at detektere og sortere produkter under produktionsprocessen med en nøjagtighed på over 99,9 %, hvilket i høj grad forbedrer produktionseffektiviteten og produktkvaliteten.

3、 Multifunktionel punch: et guddommeligt værktøj med flere funktioner

Den multifunktionelle punch i Kinas high-speed punch-teknologi er også et innovationspunkt.Denne type stanse kan ikke kun fuldføre almindelige stemplingsprocesser, men også opnå forskellige forarbejdningsprocesser såsom strækning, bøjning og klipning, der realiserer flere funktioner med én maskine.

For eksempel på en fabrik for elektriske apparater bruges en multifunktionspresse til at fremstille huset til det elektriske apparat, og en enkelt maskine kan fuldføre stempling, bukning og stansning af huset.Desuden er produktionseffektiviteten blevet væsentligt forbedret, og omkostningerne er blevet kontrolleret.

Konklusion:

Kort sagt, innovationen og fremskridtene i Kinas højhastigheds-punch-teknologi har gjort kontinuerlige gennembrud inden for intelligent produktion, hurtig formændring og multifunktion, hvilket gør den til en af ​​de mest højprofilerede teknologier i verden.Jeg tror, ​​at i den nærmeste fremtid vil Kinas high-speed punch-teknologi blive mere moden og fremragende!

 


Post tid: Mar-18-2023